miercuri, 18 februarie 2009

18 februarie 09

Am inceput ziua la 6:40 cu ritualul diminetii.
A urmat un drum de 50 de km pana la Brugge. Aici ma astepta prima surpriza. Oamenii schimbasera masinile de dimineata si uitasera ceva materiale importante in masina pe care o lasasera acasa. Asa ca da-i o tura pana acasa inca 100 de km dus-intors. Pe la 10 eram pentra a doua oara langa Brugge cand imi suna telefonul. Era Rik-un lider de proiect si imi cerea sa iau de la echipa din Brugge o cheie de la un utilaj si sa o duc urgent pe un santier din Bruxelles. In concluzie inca 100 de km facuti la "botul calului".
La Bruxelles pe santier nu era nimeni care sa deplaseze nacela autopropulsata asa ca m-am urcat eu. Cu ceva instructiuni telefonice si cu ceva ajutor de la niste oameni de pe santier am dus utilajul la locul potrivit.
A urmat drumul de intoarcere pana la Brugge, evident inca 100 km. Era deja ora 13. Am ramas pe santier pana la 15:30 dupa care am pornit spre birou-vreo 75 km. In drum am trecut si pe la un alt atelier. Am ajuns la birou la 16:30 si m-am asezat la calculator o jumatate de ora mai tarziu. Spre casa am plecat pe la 18 si ceva.
Ca evenimente marcante pot sa adaug ca am intrat in bucatarie pentru niste spaghete si in baie pentru masina de spalat, actiuni care asteptau de cateva zile.
Dupa aproximativ 450 de km facuti astazi cred ca am si eu dreptul sa ma culc la 22 dupa ce inchid calculatorul..

2 comentarii:

Unknown spunea...

Ce e aia nacela autopropulsata? Si daca e autopropulsata, de ce trebuie sa o misti tu? :P

Cristi spunea...

Auzi, tu nu esti inginer care esti tu :)?